LAATST BIJGEWERKT: OKTOBER 8, 2023

 

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze Websites en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Simpel gezegd

Wij houden ons aan de regels van  de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

De verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens

Je gegevens worden verwerkt door:

 

Foto Meester

info@fotomeester.nl

 

“Websites” heeft betrekking op een van de volgende websites:

 

https://www.fotomeester.nl

 

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

 

Simpel gezegd

Foto Meester verwerkt persoonsgegevens. 

 

TERUG NAAR BOVEN

 

Hosting provider

Siteground 

Datacenter Eemshaven (NL)

 

De opslag van persoonsgegevens van gebruikers vindt uitsluitend plaats in datacenters in de lidstaten van de Europese Unie.

 

TERUG NAAR BOVEN

 

Gegevens Autoriteit Persoonsgegevens

 

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met Foto Meester via jasperrllla@gmail.com

 

Simpel gezegd

Als betrokkene heb je recht op toegang, inzage en correctie van je persoonsgegevens. 

 

TERUG NAAR BOVEN

 

Verzamelde informatie, doel, gebruik en verwerking van persoonsgegevens

Foto Meester verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.

 

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer:

 

je een account aanmaakt op een van de Websites

 

je op een van de Websites vraagt om informatie

 

je een bestelling plaatst op een van de Websites of via een ander medium

 

je navigeert naar een van de Websites of producten raadpleegt

 

je contact opneemt met de klantenservice van Foto Meester

 

 

Onderstaande persoonsgegevens worden door Foto Meester verwerkt:

 

 

 

DOEL

 

Aard van de gegevens

 

Beheer van persoonlijke ruimtes (account)

 

Voor- en achternaam

 

Pseudoniem, e-mailadres en IP-adres

 

Beheer en controle van abonnementen en bestellingen

 

Voor- en achternaam

 

Adres

Telefoonnummer



E-mailadres

 

IP-adres

 

Gegevens met betrekking tot betaalmethoden: creditcardnummer, vervaldatum van de kaart

 

Gegevens met betrekking tot transacties: transactienummer, omschrijving, inschrijving, de gekochte goederen of diensten

 

Beheer van contactformulieren

 

Gegevens met betrekking tot betaalmethoden: Post- of bankafschrift van identiteit, controleer het aantal en / of creditcardnummer, de vervaldatum van de kaart

 

Transactiegegevens: transactienummer, de details van de aankoop, inschrijving, de goederen of diensten gekocht

 

Advertenties begrijpen en verbeteren

 

Unieke klik ID

 

Online scheiden dienst

Voor- en achternaam

 

E-mailadres

 

Telefoonnummer

 

 

 

Persoonsgegevens worden gedeeld met derden wanneer:

 

het noodzakelijk is voor andere bedrijven om diensten namens ons uit te voeren, bijvoorbeeld fotobewerking door derden.

 

Simpel gezegd

Op verschillende manieren verzamelen we verschillende types persoonsgegevens met als doel de uitvoering van onze diensten. 

 

TERUG NAAR BOVEN

 

Gegevens hosting provider en bank

Alle verzamelde en verwerkte data wordt door ons gehost in de Europese Unie. Echter, als een onderaannemer van ons buiten de Europese Unie is gevestigd, nemen we als verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens alle nodige maatregelen om de beveiliging van de gegevens van onze klanten te garanderen.

 

Als je de bestemming van je gegevens wilt achterhalen, neem dan contact met ons op via e-mail: jasperrllla@gmail.com

 

Simpel gezegd

Wil je meer weten, mail ons op jasperrllla@gmail.com

 

TERUG NAAR BOVEN

 

Bestemming, bewaartermijn en rechten betrokkenen

Bankgegevens

Bankgegevens worden beheerd door Stripe Payments Europe Ltd.

 

Bestemming

De verzamelde gegevens kunnen binnen alle dochterondernemingen van ons worden overgedragen. Deze kunnen ook worden doorgegeven aan derden als dat essentieel is voor de uitvoering van de overeenkomst tussen ons en onze leden (bijvoorbeeld levering van producten per post).



Bewaartermijn

De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

 

Inzage, correctie en recht van verzet

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens (artikel 33 en 34 Wbp). Neem hiervoor contact op met jasperrllla@gmail.com

 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat er met je persoonsgegevens gebeurt na je overlijden. Voor meer informatie over het onderwerp, kun je de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen. Tot slot heb je het recht je persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.

 

Simpel gezegd

Persoonsgegevens kunnen worden overgedragen maar worden niet langer bewaard dan wettelijk toegestaan.

 

TERUG NAAR BOVEN

 

Wachtwoord

Elke gebruikersnaam en elk wachtwoord is uniek en staat exclusief ter beschikking aan de persoon die ze creëert. Om beveiliging van de gegevens te garanderen is het belangrijk om de volgende elementaire voorzorgsmaatregelen te nemen:

 

we bevelen aan dat je wachtwoord meer dan 12 tekens bevat en ten minste gebruik maakt van 1 of meer hoofdletters, cijfers, leestekens en/of speciale karakters

 

het wachtwoord mag niet worden gekoppeld aan een deel van je leven

 

elk account moet een eigen wachtwoord hebben

 

Simpel gezegd

Zorg voor een sterk en uniek wachtwoord. 

 

TERUG NAAR BOVEN

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze Websites speciaal op jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze Websites bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze Websites accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden. Informatie over en toestemming voor het gebruik van cookies zal voor iedere afzonderlijke Website afgegeven worden.

 

Welke cookies gebruiken wij?

Wij maken gebruik van cookies voor webanalyse-service (zoals Google Analytics) alsmede advertentiecookies. Via analytische cookies krijgen we inzage in het bezoek aan onze Website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze Websites. We kunnen niet zien wie onze Websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt. Daarnaast worden er functionele cookies zoals sessie- en login cookies geplaatst voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.

 

De advertentiecookies zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties, alsmede cookies van sociale netwerken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Laatstgenoemde cookies zijn uitsluitend van toepassing indien je gebruik maakt van de betreffende service en maken het mogelijk berichten te linken of te tweeten. We bewaren deze gegevens gedurende 1 jaar.

 

 

Hier volgt een overzicht van de geplaatste cookies:

 

 

 

Naam Cookie

 

Afzender van cookie (Foto Meester of derde)

 

Doel van de cookie

 

Google Analytics

 

_utma: meet het aantal unieke bezoekers

 

_utmb en _utmc: meet het aantal sessies naar de site

 

_utmt: meet het type variabele

 

_utmz: het meten van alle relevante informatie voor de identificatie van een bron van het verkeer

 

NSC_xxx

 

Facebook

 

Facebook custom audience om bepaalde doelgroepen te creëren of uit te sluiten van reclame

 

Google Adwords

 

Conversie en remarketing om bepaalde doelgroepen te creëren of uit te sluiten van reclame

 

Bing Ads

 

Conversie en remarketing om bepaalde doelgroepen te creeërn of uit te sluiten van reclame



Hoe kan ik het gebruik van cookies bepalen?

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en de verwijdering van cookies voor elke browser kun je terecht op de website van de Consumentenbond.

 

Simpel gezegd

We gebruiken verschillende soorten cookies. Bekijk hier welke dat zijn. 

 

TERUG NAAR BOVEN

 

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy policy aan te passen. Wijzigingen zullen op deze Website worden gepubliceerd.

 

Simpel gezegd

Onze privacyverklaring is onderhevig aan wijzigingen. 

 

TERUG NAAR BOVEN

Cookie-Download-PNG
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stemt u in met cookies. Kom meer te weten